-32%

Lange vitrinekast zwart (250cm)

Artikelnummer: 2319011
Artikel 22 van 22
€ 1.895,00 € 1.295,00 (inclusief btw)

Deze extra lange zwarte vitrinekast is indrukwekkend met zijn lange lengte van 248cm. Met 6 legplanken en bodem heb je een zee aan ruimte in de kast. Zeer geschikt als servieskast in je keuken of als ruime vitrinekast in je woonkamer.  Op aanvraag kun je ook 2 of meerdere kasten naast elkaar bestellen die dan één geheel vormen

Deze diep zwarte vitrinekast van Timzowood Living is demontabel en wordt door ons gratis in elkaar gezet, De noestenvrije grenen kast is ook gemakkelijk zelf in elkaar te zetten door middel degelijke klembeugels waarmee je de kast in 10 minuten in elkaar klikt. Zo kan de kast met iedere verhuizing mee en blijft de hoge kwaliteit gewaarborgd.

De zwarte afwerking is opgebouwd uit twee matzwarte onderlagen waarna de kast in een beschermende zwarte hardwax is afgewerkt. Hierdoor geeft het zwart een erg mooi diepte effect terwijl de nerven van het hout zichtbaar blijven. De binnenkant van de kast heeft alleen de zwarte hardwax afwerking waardoor de nerven van het hout nog zichtbaar zijn.

De  lange vitrinekast met 2 deuren heeft een hoogte van 248 cm, is 125 cm breed en heeft een diepte van 44 cm. De inwendige diepte is 39 cm. De massief houten kast wordt geleverd inclusief 6 legplanken en bodem.  Wij zetten de kast gratis voor u in elkaar! 

Timzowood Living produceert nog op een ambachtelijke manier massief houten kasten van hoge kwaliteit!

Specificatie Omschrijving
Kleur Zwart
Afmetingen H248xB125xD44cm inwendige diepte 39cm
Materiaal Knoestenvrij grenen
Levertermijn 2 - 3 weken
© 2016 - 2024 Timzowood Living | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel